Vacature: Word Rijinstructeur B!


Wij leiden je op tot rijinstructeur en zorgen voor een volle planning!

Heb jij een passie voor autorijden en werk je graag met mensen? Ben je op zoek naar een nieuwe, uitdagende carrière waarin je anderen helpt een belangrijke vaardigheid te leren? Dan is dit je kans! Wij zoeken gemotiveerde kandidaten die rijinstructeur B willen worden. Geen ervaring nodig – wij leiden je volledig op!

Wat bieden wij?

  • Opleiding tot rijinstructeur B:Bij ons krijg je een volledig erkende opleiding tot rijinstructeur.We begeleiden je van start tot examen!
  • Baangarantie: Na afronding van je opleiding kun je direct bij ons aan de slag als rijinstructeur.
  • Goede verdiensten: Een competitief salaris met doorgroeimogelijkheden.
  • Flexibele werktijden: Werk wanneer het jou uitkomt en bepaal je eigen rooster.
  • Persoonlijke begeleiding: Tijdens je opleiding krijg je persoonlijke coaching en ondersteuning van ervaren rijinstructeurs.
  • Een afwisselende en uitdagende baan: Elke dag is anders en je werkt met diverse leerlingen, van jongeren tot volwassenen.

Wat vragen wij?

  • Rijbewijs B, minimaal 3 jaar in bezit.
  • Een passie voor autorijden en mensen opleiden.
  • Goede communicatieve vaardigheden en geduld.
  • Bereidheid om de opleiding tot rijinstructeur te volgen (de opleiding wordt door ons gefaciliteerd).
  • Flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Tijdens de opleiding tot rijinstructeur B leer je alles wat je nodig hebt om zelfstandig rijlessen te kunnen geven. De opleiding bestaat uit zowel theorie als praktijk, met onderwerpen zoals verkeersveiligheid, didactische vaardigheden en voertuigbeheersing. Zodra je je instructeurscertificaat hebt behaald, kun je direct beginnen met lesgeven!

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn een snelgroeiende rijschool met een uitstekende reputatie in de regio en goede recensies. Bij ons krijg je de kans om in een moderne werkomgeving te werken, ondersteund door een handige app die zowel de planning als de administratie vereenvoudigt. Dit zorgt ervoor dat jij je volledig kunt focussen op het lesgeven, terwijl alles soepel en efficiënt geregeld wordt. Innovatie en leerlingtevredenheid staan bij ons voorop, wat ons een prettige en professionele plek maakt om te werken.

Cem en Ryan Rijschool Koers

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn een snel groeiende rijschool met een uitstekende reputatie in de regio en goede recensies. Bij ons krijg je de kans om in een moderne werkomgeving te werken, ondersteund door een handige app die zowel de planning als de administratie vereenvoudigt. Dit zorgt ervoor dat jij je volledig kunt focussen op het lesgeven, terwijl alles soepel en efficiënt geregeld wordt. Innovatie en leerling tevredenheid staan bij ons voorop, wat ons een prettige en professionele plek maakt om te werken.

Klaar voor de start?

Wil jij de stap zetten naar een uitdagende carrière als rijinstructeur en samen met ons de bestuurders van morgen opleiden? Vul dan nu het aanmeldformulier hieronder in en we nemen snel contact met je op. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team!

Curriculum Vitae